SHOP CÍMOLDAL
Kapcsolat
Kiszállítási árak, kedvezmények
Vásárlási információk, ÁSZF
Adatvédelmi Nyilatkozat
 
Szuperakciós termékek
Akciós termékek
Új termékek
Top termékek
Horgászbot, Horgászorsó
Horgászbot
Orsó
Szett
Zsinór
Fonott zsinór
Monofil zsinór
Legyező zsinór
Nanofil zsinór
Úszó, horog, kapásjelző
Úszó
Horog
Kapásjelző
Súly
Ólom
Etetőkosár
Feeder kosár, csontis kosár
Tirolifa
Kellékek
Úszós kellékek
Fenekezős kellékek
Bojlis kellékek
Bója, Marker, medertapogató
Zsinórjelölő filc, gumi, madzag
Zsinórsüllyesztő és Tisztító spray
Feeder kellékek
Rablóhalas kellékek
Rakós botos, spiccbotos kellékek
Forgók, karabínerek, kapcsok
Előketartó, létra
Csúzli, etetőrakéta
Fogó, olló, horogszabadító
Kés, halpucoló, horogélező
Világítópatron, izotóp
Lámpa, elem, akkumulátor
Mérő eszközök
Vödör, rosta, kézikocsi
Csali. etetőanyag
Csali
Pellet
Etetőanyag, Method Mix
Etetőanyag adalékok
Bojli, bojlimix
Bojli alapanyag kiegészítők
Lisztek, őrlemények
Olajok, juice-ok
Étvágyfokozók
Színező, színezék
Ragasztó
Magvak
Aroma
Folyékony aroma, bojlihoz, pellethez, etetőanyaghoz
Folyékony dip
Folyékony aromacsepp békés halakra
Por aroma etetőanyaghoz
Por dipp, plasma dipp
Folyékony aroma ragadozó halakra
Műcsali
Műlégy, balinlégy
Wobbler
Gumihal, Twister, Jigfejek
Villantó
Pilker, balinólom
Ruházat, szék, táska
Ruházat
Napszemüveg
Ágy, hálózsák, párna
Szék, fotel, asztal
Táska, botzsák, száktartó
Ernyő, sátor, sátrasernyő
Horgászláda, Doboz, Rod-Pod, Bottartó
Horgászládák, dobozok
Bottartó, rod-pod
Háló
Haltartó
Merítőháló
Csaliháló, kishalfogó háló
Halmérő, pontymatrac
Könyv, DVD
Könyv
DVD film
Naptár
Térkép
Egyéb
Ajándéktárgy, kulcstartó
Termosz, bögre, edény
Csónak
Csónakmotor, villanymotor
Halradar
Etetőhajó
Horogkötő, hurokkötő,hajszálelőke készítő
Gázfőző, sátorfűtés, tűzhely
Lékfúró
Szúnyogriasztó
Alkatrészek
Halfüstölő
Távcső, nagyító
HAL.HU A horgászok boltja webshop
Reuben Heaton - gyártók szerint
1-10-ig, összesen 10 db.
1
Kellékek Mérő eszközök Mérleg
Az angol Reuben Heaton cég 1857 óta létezik és gyárt professzionális horgászati kellékeket. A mérlegei, mint sokan tudják etalonnak számítanak: nemzetközi világszínvonalú versenyek hivatalos mérlege, illetve jó néhány kapitális, rekord méretű ponty súlyát is hitelesítették már Reuben Heaton mérlegekkel.
A Standard Angling Scale a Reuben Heaton mérleg kollekció egyik legmegfizethetőbb, kiváló minőségű terméke. A kemény és robusztus kialakítású analóg mérleg kiválóan alkalmas az általános mérésekre. Minden körülmény között maximális mérési teljesítményt nyújt. Nagyméretű, könnyen olvasható számlappal, törhetetlen, ütésálló polikarbonát testtel és lencsével rendelkezik. A mérleg részét képezi a rozsdamentes acélból készített, erős és strapabíró akasztó és a horog is. Tárazható funkcióval is ellátták, amely a felső részén található nagyméretű műanyag állítócsavar segítségével valósítható meg. Jelenleg a mai piacon kapható legjobb ár és érték aránnyal bíró mérleg. Széles típusválasztékban és mérési tartományban kerül forgalomba. Kapható dual verzióban is, amely kg-ban és lb-ban is mutat.
Méréshatár: 27kg
Méret: Átmérő: 170mm
Súly: 800g
Reuben Heaton Standard Angling Scale RH4027 TP200 Dual 27kg x 100g
29.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
Reuben Heaton Standard Angling Scale RH4054 TP200 Dual 54kg x 200g
29.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
Reuben Heaton Standard Angling Scale RH4100 TP200 Dual 100kg x 500g
29.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Mérleg
Az angol Reuben Heaton cég 1857 óta létezik és gyárt professzionális horgászati kellékeket. A mérlegei, mint sokan tudják etalonnak számítanak: nemzetközi világszínvonalú versenyek hivatalos mérlege, illetve jó néhány kapitális, rekord méretű ponty súlyát hitelesítették már Reuben Heaton mérlegekkel.
A Specimen Hunter Scale a Reuben Heaton mérleg kollekció felsőkategóriás tagja, amelyet kizárólag a profi horgászoknak fejlesztettek ki, hogy megfeleljen még a legmaximálisabb követelményeknek is. A kiváló minőségű modell külső és belső rozsdamentes alkatrészei még a sós tengervíznek is ellenállnak. A teljes túlterhelés elleni védelemmel ellátott kemény, robusztus kialakítású analóg mérleg minden körülmény között maximális mérési teljesítményt nyújt. Nagyméretű, könnyen olvasható számlappal, törhetetlen, ütésálló polikarbonát testtel és tükröződéstől mentes lencsével rendelkezik. A mérleg részét képezi a rozsdamentes acélból készített, erős és strapabíró akasztó és a horog is. Tárazható funkcióval is ellátták, amely a felső részén található nagyméretű műanyag állítócsavar segítségével valósítható meg. Külön opcióként egy fényforrással is rendelkezik, amely éjszaka megvilágítja az egész számlapot. Ez automatikus be és kikapcsolással történik. Jelenleg a mai piacon kapható legkiválóbb minőségű mutatókkal rendelkező analóg mérleg. Egyedülálló pontossága miatt a versenyhorgászok első számú választása. Három különböző típusú mérési tartományban kapható.
Reuben Heaton Specimen Hunter Scale RH4030 TP300S Metric 30kg x 50g
43.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
Reuben Heaton Specimen Hunter Scale RH4050 TP300S Metric 50kg x 100g
43.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
Reuben Heaton Specimen Hunter Scale RH4100 TP300S Metric 100kg x 200g
43.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Mérleg
Az angol Reuben Heaton cég 1857 óta létezik és gyárt professzionális horgászati kellékeket. A mérlegei, mint sokan tudják etalonnak számítanak: nemzetközi, világszinvonalú versenyek hivatalos mérlege, illetve jó néhány kapitális, rekord méretű ponty súlyát hitelesítették már Reuben Heaton mérlegekkel.
A Digital Scales a Reuben Heaton mérleg kollekció digitális tagja, amely kiválóan alkalmas az általános mérésekre. Magas színvonalú elektronikai egységgel és a legújabb szoftverrel kerül forgalomba. Rendkívül alacsony áramfelvétellel és hosszú élettartammal rendelkezik, így minden körülmény között maximális mérési pontosságot, megbízhatóságot és működést nyújt. Okos tervezésnek köszönhetően kg/lb átváltással, 50 tárhely memóriával és tárazási funkcióval is ellátták. Kettős áramforrása miatt elemcsere után sem veszti el a memóriában tárolt adatokat. Kiválóan alkalmas egyedi illetve profi versenyhorgászok számára is. A teljes túlterhelés elleni védelmet kapott mérleg kemény, robusztus kialakítású, polycarbon anyagból készült. Nagyméretű, könnyen olvasható, elemtakarékos LCD kijelzővel, törhetetlen, ütés és vízálló testtel rendelkezik. A mérleg részét képezi a rozsdamentes acélból készített, erős és strapabíró akasztó és a horog is. Két különböző típusú mérési tartományban kapható.
Reuben Heaton Digital Scale Dual RH7030 TP200 Dual 30kg x 25g
27.890 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
Reuben Heaton Digital Scale Dual RH7060 TP200S Dual 60kg x 25g
40.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Mérleg
Világító betét analóg Reuben Heaton mérlegekhez.
Kivűlről ráragasztható praktikus világító szerkezet.
Kiszerelés: 1db/csomag
5.990 Ft
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Mérlegelő állvány, mérőrúd
Az angol Reuben Heaton cég 1857 óta létezik és gyárt professzionális horgászati kellékeket. A mérlegei, mint sokan tudják etalonnak számítanak: nemzetközi, világszínvonalú versenyek hivatalos mérlege, illetve jó néhány kapitlális és rekord méretű ponty súlyát hitelesítették már Reuben Heaton mérlegekkel.
A Reuben Heaton Tripod egy tökéletes tervezésű, rendkívül stabil és masszív mérlegelő állvány. A legmagasabb minőségű követelményeknek maximálisan megfelelő konstrukció teljes egészében korrózióálló polírozott alumínium és bronz alkatrészekből készült. Az erős és strapabíró Tripod részét képezi a mérlegakasztó kampó is. Az igényes kialakítású állvány, tervezésnek köszönhetően kis helyen is elfér, valamint egyszerűen és könnyen használható. Magas használati értéke egy életre szól. Óriási előnye, hogy segítségével a lehető legpontosabban leolvasható a mérleg mutatójáról, vagy a digitális kijelzőjéről a mérlegelő zsákba helyezett hal súlya. Igényes kialakítású tároló táskával kerül forgalomba.
Méretek:
Teljes magasság: 1,52m
Tárolási hosszúság: 760mm
Maximális terhelhetőség: 50kg
Tömeg: 1,2kg
(a képen látható mérleg csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek)
28.540 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Mérlegelő állvány, mérőrúd
A Reuben Heaton Weigh Bar egy igényes és stílusos kialakítású kézi mérlegtartó. A magas minőségű, polírozott alumínium kiegészítő használatával pontosan leolvasható a mérleg számlapjáról, illetve a digitális kijelzőjéről a mérlegelő zsákba helyezett hal súlya. Az erős és strapabíró, de még is könnyű eszköz egy életre szól. Óriási előnye, hogy rendkívül kis helyen is elfér, így a gyors helyváltoztatást igénylő horgászatok első számú választása. Természetesen a Weigh Bar tartozékát képezi a mérlegtartó horog is, amely rozsdamentes acélból készült.

Méretei:
Hosszúság: 255mm
Átmérő: 16mm
Tömeg:158g

Maximális terhelhetőség: 50kg
7.190 Ft
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Hőmérő
A Reuben Heaton Thermometer Digital egy digitális hő és vízhőmérséklet mérő. A rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkező ötletes eszköz lehetővé teszi, hogy a vízparton pontos nyilvántartást vezessünk a levegő valamint a víz hőmérsékletéről, mivel ezek a horgásztúra során sokszor drasztikusan is változhatnak. A digitális kijelzővel ellátott készülék nem csak horgászathoz, hanem haltenyésztő telepeken, kertészetekben, oktatási és egyéb otthoni célokra is tökéletesen használható. Erős, külső háza az autógyártásban ismert strapabíró ABS műanyagból készül. Vízálló érzékelőkkel, kék színű háttérvilágítással, 3 méteres kábellel, visszaállítható max-min. memória funkcióval kerül forgalomba. Hőmérséklet tartománya: -50°C és + 70°C. Előnyös tulajdonsága, hogy a mért érték nem csak Celsius fokban hanem Fahrenheit-ben is leolvasható. A műszer leolvasási +- pontossága 1°C fok. Egyszerű, diszkrét, zipzárral ellátott vízálló fekete tokban kapható. A működéséhez szükséges 1,5V AAA jelű elem a termék tartozékát képezi. Kimagasló használati értéke egy életre szóló minőséget képvisel.

Méret: 110mm x 70mm x 20mm
Tömeg: 96g
9.990 Ft
darabszám:
   
Kellékek Mérő eszközök Hőmérő
Profi minőségű levegő hőmérséklet mérő a Reuben Heatontól.
8.450 Ft
darabszám:
   
Ruházat, szék, táska Táska, botzsák, száktartó Mérleg táska
A Standard Scale Pouch-t a Reuben Heaton kimondottan az analóg mérlegek biztonságos tárolására és szállítására fejlesztette ki. Kialakításánál fogva minden esetben megvédi az értékes és rendkívül érzékeny mérőeszközt az esetlegesen bekövetkező sérülésektől. Az igényes kialakítású táska két, zipzárral jól zárható rekesszel rendelkezik, amely az egyéb kiegészítők tárolására is lehetőséget biztosít. Erős, kemény, strapabíró, és kiváló minőségű PVC Cordura anyagból készült.
(A mérleg csak illusztráció)
4.990 Ft
darabszám:
   
Ruházat, szék, táska Táska, botzsák, száktartó Mérleg táska
A Digital Scale Pouch-t a Reuben Heaton kimondottan a digitális mérlegek biztonságos tárolására és szállítására fejlesztette ki. Kialakításánál fogva minden esetben megvédi az értékes és rendkívül érzékeny mérőeszközt az esetlegesen bekövetkező sérülésektől. Az igényes kialakítású táska két rekesszel rendelkezik, amely az egyéb kiegészítők tárolására is lehetőséget biztosít. Erős, kemény, strapabíró, és kiváló minőségű PVC Cordura anyagból készült.
(A mérleg csak illusztráció)
4.990 Ft
darabszám:
   
1
 
Kosarának tartalma
AZ ÖN KOSARA ÜRES.
Válasszon termékeket!

Hal.huPont

Regisztráljon vagy lépjen be, hogy gyűjtse és lássa pontjait!

BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:
elfelejtett jelszó
regisztráció
 
IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail cím:
 
 

TERMÉKAJÁNLÓ

Prologic Bank Bound Camo Cap Baseball sapka
régi ár: 3.490 Ft
2.990 Ft


Energo Team Carp Hunter Alfa Feeder Szett
régi ár: 21.820 Ft
14.990 Ft


Prologic Cruzade Landing Net merítőháló
régi ár: 8.990 Ft
8.390 Ft


Prologic Bank Bound camo póló
régi ár: 9.990 Ft
7.990 Ft


Delphin Porta Pocket 360-3 botzsák
régi ár: 9.025 Ft
8.123 Ft


Savage Gear Polár csizma
régi ár: 16.990 Ft
12.990 Ft


Nevis Legacy horgász fotel + Flash jelző
régi ár: 16.500 Ft
14.900 Ft


Nevis Legend Long Cast bot
régi ár: 26.990 Ft
20.490 Ft


Delphin Apollo Spod bot
régi ár: 17.413 Ft
15.672 Ft


Team Feeder pontyozó szett
régi ár: 24.200 Ft
17.900 Ft

 

 

ugrás a lap tetejére

Készítette: Art Design Media