SHOP CÍMOLDAL
Kapcsolat
Kiszállítási árak, kedvezmények
Vásárlási információk, ÁSZF
Adatvédelmi Nyilatkozat
 
Szuperakciós termékek
Akciós termékek
Új termékek
Top termékek
Horgászbot, Horgászorsó
Horgászbot
Orsó
Szett
Zsinór
Fonott zsinór
Monofil zsinór
Legyező zsinór
Nanofil zsinór
Úszó, horog, kapásjelző
Úszó
Horog
Kapásjelző
Súly
Ólom
Etetőkosár
Feeder kosár, csontis kosár
Tirolifa
Kellékek
Úszós kellékek
Fenekezős kellékek
Bojlis kellékek
Bója, Marker, medertapogató
Zsinórjelölő filc, gumi, madzag
Zsinórsüllyesztő és Tisztító spray
Feeder kellékek
Rablóhalas kellékek
Rakós botos, spiccbotos kellékek
Forgók, karabínerek, kapcsok
Előketartó, létra
Csúzli, etetőrakéta
Fogó, olló, horogszabadító
Kés, halpucoló, horogélező
Világítópatron, izotóp
Lámpa, elem, akkumulátor
Mérő eszközök
Vödör, rosta, kézikocsi
Csali. etetőanyag
Csali
Pellet
Etetőanyag, Method Mix
Etetőanyag adalékok
Bojli, bojlimix
Bojli alapanyag kiegészítők
Lisztek, őrlemények
Olajok, juice-ok
Étvágyfokozók
Színező, színezék
Ragasztó
Magvak
Aroma
Folyékony aroma, bojlihoz, pellethez, etetőanyaghoz
Folyékony dip
Folyékony aromacsepp békés halakra
Por aroma etetőanyaghoz
Por dipp, plasma dipp
Folyékony aroma ragadozó halakra
Műcsali
Műlégy, balinlégy
Wobbler
Gumihal, Twister, Jigfejek
Villantó
Pilker, balinólom
Ruházat, szék, táska
Ruházat
Napszemüveg
Ágy, hálózsák, párna
Szék, fotel, asztal
Táska, botzsák, száktartó
Ernyő, sátor, sátrasernyő
Horgászláda, Doboz, Rod-Pod, Bottartó
Horgászládák, dobozok
Bottartó, rod-pod
Háló
Haltartó
Merítőháló
Csaliháló, kishalfogó háló
Halmérő, pontymatrac
Könyv, DVD
Könyv
DVD film
Naptár
Térkép
Egyéb
Ajándéktárgy, kulcstartó
Termosz, bögre, edény
Csónak
Csónakmotor, villanymotor
Halradar
Etetőhajó
Horogkötő, hurokkötő,hajszálelőke készítő
Gázfőző, sátorfűtés, tűzhely
Lékfúró
Szúnyogriasztó
Alkatrészek
Halfüstölő
Távcső, nagyító
HAL.HU A horgászok boltja webshop
ATT Tackle - gyártók szerint
1-17-ig, összesen 17 db.
1
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Alarm egy forradalmian új, a világ első „csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. Kizárólag az ATTx V2 Receivel-el és az ATTx Deluxe Receiver-el használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs / rezgő/ funkciót is. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző. A legkiválóbb anyagok felhasználásával készült gumírozott, matt fekete felülete még a hosszú évek tartós használata során sem fog károsodni. Mivel teljesen zárt, tehát nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amely segítené a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló. Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla hisz a ki és bekapcsolása is a védő burkolat lehúzásával (mágneses kapcsoló) történik. Kiképzésének köszönhetően magas oldalfalai miatt nincs szükség külön biztonsági tartó villára (Snag Bar) amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását. Jobb és bal felső részébe egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget. Óriási előnye, hogy elem töltöttségi szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval. Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel „téves” kapást. Alapból fekete színű két mágneses görgővel látták el, de az okos tervezésnek köszönhetően, extraként kaphatók hozzá különböző színű és több mágnessel (4,6) szerelt görgők is, amelyekkel beállítható a megfelelő érzékenység. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen érzékenységet biztosít minden körülmény között. Rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkezik, hisz a működéshez szükséges 1 db 6 voltos elem, intenzív használat mellett több mint 1,5 évig is kitarthat. A különböző színekben kapható ledekkel / kék, lila, zöld, sárga, piros, fehér, narancs/ kapható. Az ATTs Silent Alarm jelenleg világszerte a harmadik legtöbbet eladott elektromos jelző.
Jótállás: 1év
Kiszerelés: 1db kapásjelző/csomag
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:Blue (Kék)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:Red (Piros)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:White (Fehér)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:Purple (Violett)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:Green (Zöld)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín:Yellow (Sárga)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATT Tackle ATTs Silent Alarm Szín: Orange (Narancs)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
A V2 ATTx Deluxe Receiver a V2 ATTxReceiver új, továbbfejlesztett verziója. Az ATTs Silent Alarm és az ATTs Underlit Wheel Alarm kapásjelzővel is kompatibilis. A Deluxe Receiver egy teljesen új mércét állít fel a jelenlegi piacon kapható vezeték nélküli távjelző vevőegységekkel szemben. Olyan technológiai újításokat és megoldásokat tartalmaz, amelyek szinte teljesen egyedülállóak. Az új vevő a speciális beépített antenna segítségével, extra tartományban, 1000 méterről is jelez, ha érdeklődő érkezett a bevetett készségre. Az extrém távolság természetesen nem csak a sík terepen, hanem a különböző domborzati viszonyok mellett is tökéletes. A kis áramfelvétellel működő Receiver-hez elegendő mindössze 2 db AA méretű ceruzaelem, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az új vevő külső háza egy kiváló minőségű és magas színvonalú, úgynevezett Soft-Touch, puha, de mégis erős és strapabíró műanyag borítással készült, és most már 100%-ban vízálló. Előnyös tulajdonsága, hogy könnyű súlya miatt a vízben sem süllyed el. Jelentős fejlesztések történtek az elektronika területén is, hisz a vevő 10 független csatornával rendelkezik, és ennél fogva minden csatorna hangszínét külön be lehet állítani. A hangerőt 5 különböző fokozatban lehet állítani, a vevő oldalán lévő +- gombok segítségével. Ezt az előlapon lévő led is kijelzi. Fantasztikus tulajdonsága, hogy a hangerő teljes némítása esetén a rezgőmód automatikusan bekapcsol. A fejlesztők a jelző és a vevő közötti kapcsolatot is 100%-ban tökéletesítették. Az előlapon 5 különböző színű led kapott helyett, amelyek közül 5 állandó és 2 pedig választható színnel rendelkezik. Természetesen a led-ek színe, akár mindegyik, egyedivé is tehető a színes lencsékkel, amelyek külön kaphatók hozzá. A Deluxe Receiver fő jellemzője még az egyszerű működés, az egyszerű kezelhetőség és természetesen az életre szóló megbízhatóság.
65.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Kiváló minőségű és praktikus pánt, amelyet az ATTx Deluxe és az ATTx Crystal Deluxe vevőegységekhez terveztek. Kialakításának köszönhetően a vevő, az erős és kényelmes viseletet biztosító pánt segítségével a nyakba akasztható. Az ATT márkájú pántot egy strapabíró, gyorskioldó műanyag csattal látták el. Pontos varrási illesztésekkel, diszkrét és igényes kialakításban kerül forgalomba.
1.490 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
A Deluxe Receiver a V2 Receiver továbbfejlesztett verziója, átlátszó kivitelben.. Az ATTs Silent Alarm és az ATTs Underlit Wheel Alarm kapásjelzővel is kompatibilis. A Deluxe Receiver egy teljesen új mércét állít fel a jelenlegi piacon kapható vezeték nélküli távjelző vevőegységekkel szemben. Olyan technológiai újításokat és megoldásokat tartalmaz, amelyek szinte teljesen egyedülállóak. Az új vevő a speciális beépített antenna segítségével, extra tartományban, 1000 méterről is jelez, ha érdeklődő érkezett a bevetett készségre. Az extrém távolság természetesen nem csak a sík terepen, hanem a különböző domborzati viszonyok mellett is tökéletes. A kis áramfelvétellel működő Receiver-hez elegendő mindössze 2 db AA méretű ceruzaelem, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az új vevő külső háza egy kiváló minőségű és magas színvonalú, úgynevezett Soft-Touch, puha, de mégis erős és strapabíró műanyag borítással készült, és most már 100%-ban vízálló. Előnyös tulajdonsága, hogy könnyű súlya miatt a vízben sem süllyed el. Jelentős fejlesztések történtek az elektronika területén is, hisz a vevő 10 független csatornával rendelkezik, és ennél fogva minden csatorna hangszínét külön be lehet állítani. A hangerőt 5 különböző fokozatban lehet állítani, a vevő oldalán lévő +- gombok segítségével. Ezt az előlapon lévő led is kijelzi. Fantasztikus tulajdonsága, hogy a hangerő teljes némítása esetén a rezgőmód automatikusan bekapcsol. A fejlesztők a jelző és a vevő közötti kapcsolatot is 100%-ban tökéletesítették. Az előlapon 5 különböző színű led kapott helyett, amelyek közül 5 állandó és 2 pedig választható színnel rendelkezik. Természetesen a led-ek színe egyedivé is tehető a színes lencsékkel, amelyek külön kaphatók hozzá. A Deluxe Receiver fő jellemzője még az egyszerű működés, az egyszerű kezelhetőség és természetesen az életre szóló megbízhatóság.
65.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Underlit Wheel Alarm a fenomenális sikerű ATTs elektromos kapásjelző módosult változta. Az új jelző természetesen megtartotta a legendás előd fantasztikus tulajdonságait azzal a különbséggel, hogy a színes LED az elülső felületről áthelyezésre került a görgő alá. Ennek óriási előnye, hogy rendkívül látványosan érzékelhetők a kapások, hisz a megvilágított görgő sokkal jobb periférikus láthatóságot tesz lehetővé. Az ATTs a világ első „csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. Kizárólag az ATT Deluxe Receivel-el használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs / rezgő/ funkciót is. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző. A legkiválóbb anyagok felhasználásával készült gumírozott, matt fekete felülete még a hosszú évek tartós használata során sem fog károsodni. Mivel teljesen zárt, tehát nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amely segítené a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló. Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla hisz a ki és bekapcsolása is a védő burkolat lehúzásával (mágneses kapcsoló) történik. Kiképzésének köszönhetően magas oldalfalai miatt nincs szükség külön biztonsági tartó villára (Snag Bar) amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását. Jobb és bal felső részébe egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget. Óriási előnye, hogy elem töltöttségi szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval. Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel „téves” kapást. Alapból átlátszó színű két mágneses görgővel látták el, de az okos tervezésnek köszönhetően, extraként kaphatók hozzá különböző színű és több mágnessel (4,6) szerelt görgők is, amelyekkel beállítható a megfelelő érzékenység. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen érzékenységet biztosít minden körülmény között. Rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkezik, hisz a működéshez szükséges 1 db 6 voltos elem, intenzív használat mellett több mint 1,5 évig is kitarthat. 8 különböző színekben kapható ledekkel / kék, lila, zöld, sárga, piros, fehér, narancs, rózsaszín/ kapható.
Az ATT termékkínálatban kapható külön, kizárólag a jelzőhöz gyártott speciális, kimagasló élettartammal rendelkező, GP476A jelű elem is.
Kiszerelés: 1db kapásjelző/csomag
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Blue (Kék)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Red (Piros)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Purple (Lila)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Green (Zöld)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Yellow (Sárga)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:Orange (Narancs)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Underlit Wheel alarm (Világító görgős kapásjelző) Szín:White (Fehér)
37.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Különböző színű, a kapásjelző érzékenységét beállító, mágnessel szerelt görgők, az ATTs Underlit Wheel Alarm és az ATTs Crystal Underlit Wheel Alarm elektromos kapásjelzőkhöz. Az egyszerűen és gyorsan, szinte pillanatok alatt cserélhető görgők a jelzőbe épített ledek színével tökéletesen megegyeznek. Tehát kapható sárga, zöld, lila, kék, piros, fehér, narancs, színekben. Azonban extraként feketében és áttetsző színben is elérhető. A fokozható érzékenység kettő, négy illetve hat mágneses görgő segítségével valósítható meg. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen választást biztosít minden körülmény között. A görgők cseréje a mellékelt szerelési útmutató alapján végezhető el. Az erős és strapabíró műanyagból készült kiegészítő egy életre szóló minőséget képvisel. A színes görgők előnye, hogy esztétikus megjelenést is kölcsönöz a matt fekete ATTs jelzőnek.
Kiszerelés: 1db görgő/csomag
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Blue (Kék) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Red (Piros) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Purple (Lila) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Green (Zöld) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Yellow (Sárga) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Orange (Narancs) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:White (Fehér) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Clear (Áttetsző) Mágnesek száma:2
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Blue (Kék) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheels (Görgők) Szín:Red (Piros) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheels (Görgők) Szín:Purple (Lila) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Green (Zöld) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Yellow (Sárga) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Orange (Narancs) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:White (Fehér) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Clear (Áttetsző) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Black (Fekete) Mágnesek száma:4
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:White (Fehér) Mágnesek száma:6
4.190 Ft
 
darabszám:
ATTs Alarm Roller Wheel (Görgő) Szín:Black (Fekete) Mágnesek száma:6
4.190 Ft
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Crystal Underlit Wheel Alarm az ATTs Underlit Wheel Alarm elektromos kapásjelző átlátszó burkolatú változta. Előnyös tulajdonsága, hogy a kapás pillanatában, a sötét éjszakában rendkívül látványos és szemet gyönyörködtető látványt nyújt, szinte beragyogva az egész bottartó állványt. Minden tulajdonsága teljesen megegyezik az eredeti ATTs Underlit Wheel Alarm elektromos kapásjelzővel. Az ATTs a világ első „csendes”, csak fényjelzést adó, hangszóró nélküli elektromos kapásjelzője, amely mindig ott jelez, ahol szükség van rá, mégpedig a horgásznál. Kizárólag az ATT Deluxe Receivel-el használható, tehát minden beállítás a vezeték nélküli vevőegységen lehetséges, amely biztosítja a vibrációs / rezgő/ funkciót is. A kapásjelzőt olyan profi pontyhorgászoknak tervezték, akik nem szeretnének kitűnni a tömegből azzal, hogy a tóparton „üvölt” a bottartó állványon elhelyezett jelzőjük. Az egyszerű, ultra könnyű és rendkívül kompakt ATTs méreténél fogva a jelenlegi piacon kapható legkisebb elektromos jelző. A legkiválóbb anyagok felhasználásával készült gumírozott, átlátszó felülete még a hosszú évek tartós használata során sem fog károsodni. Mivel teljesen zárt, tehát nincsenek rajta sem gombok, sem pedig egyéb csatlakozási lehetőségek, amely segítené a víz és pára bejutását, ezért garantáltan és 100%-ban vízálló. Praktikusságának köszönhetően meghibásodásának lehetősége gyakorlatilag nulla hisz a ki és bekapcsolása is a védő burkolat lehúzásával (mágneses kapcsoló) történik. Kiképzésének köszönhetően magas oldalfalai miatt nincs szükség külön biztonsági tartó villára (Snag Bar) amely megakadályozza az erőteljes kapáskor a bot oldalirányú mozgását. Jobb és bal felső részébe egy kis horony is helyet kapott, ahová belehelyezhető a Beta Light, amely az éjszakai tájékozódásban nyújt segítséget. Óriási előnye, hogy elem töltöttségi szint ellenőrzéssel is ellátták, amely szintén a vevőegységen található, és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót. Strapabíró, erős, rozsdamentes csavarral és anyával kerül forgalomba, amely kompatibilis minden kereszttartóval (Buzz Bar) és leszúróval. Egyedülálló, szabadalmaztatott False Beep System érzékelő rendszerrel rendelkezik, így a görgőbe épített mágnes soha nem érzékel „téves” kapást. Alapból átlátszó színű két mágneses görgővel látták el, de az okos tervezésnek köszönhetően, extraként kaphatók hozzá különböző színű és több mágnessel (4,6) szerelt görgők is, amelyekkel beállítható a megfelelő érzékenység. A két mágneses görgő 1 cm-es, a négy mágneses 0,5cm-es, a hat mágneses pedig már 0,33 cm-es elmozdulást is jelez. Tapasztalatok alapján azonban a két mágnessel szerelt görgő tökéletesen érzékenységet biztosít minden körülmény között. Rendkívül alacsony áramfelvétellel rendelkezik, hisz a működéshez szükséges 1 db 6 voltos elem, intenzív használat mellett több mint 1,5 évig is kitarthat. 8 különböző színekben kapható ledekkel / kék, lila, zöld, sárga, piros, fehér, narancs, rózsaszín/ kapható.
Az ATT termékkínálatban kapható külön, kizárólag a jelzőhöz gyártott speciális, kimagasló élettartammal rendelkező, GP476A jelű elem is.
Kiszerelés: 1db kapásjelző/csomag
Jótálás: 1 év
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Blue (Kék)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Red (Piros)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Purple (Lila)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Green (Zöld)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Yellow (Sárga)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Orange (Narancs)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:White (Fehér)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
ATTs Crystal Underlit Wheel alarm Szín:Pink (Rózsaszín)
39.990 Ft
Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Snag Back, az ATTs kapásjelzőhöz használható magasított hátlap. A rendkívül ötletes kiegészítő kellék segítségével még a legerősebb oldalirányú kapás esetén is biztonságosban tudható a horgászbot. A 28mm-es magassággal rendelkező „fülek” 100%-ban megakadályozzák, hogy a készség kifordulhasson a helyéről. Az eredeti hátlap helyére, 4 kis csavarral rögzíthető. A tartozék részét képezi a 4 csavar és egy tartalék tömítés is. A felső részének jobb illetve bal oldalába lévő horonyba tökéletesen beilleszthető a 6x2mm-es mérettel rendelkező Gardner Tritium Max Betalights. Kiváló minőségű, strapabíró műanyagból készül. Az ATTs Snap Back mindkét típusú jelzőhez kompatibilis (ATTs Silent Alarm, ATTs Underlit Wheel Alarm)
Szettben is megvásárolható, melyben a gumi tömítés is benne van! (ATTs Snag Back Kit)
ATTs Snag Back (magasított hátfal)
4.590 Ft
 
darabszám:
ATTs Snag Back Kit (magasított hátfal gumi tömítéssel)
7.590 Ft
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Crystal Snag Back az ATTs Crystal kapásjelzőhöz használható magasított hátlap. A rendkívül ötletes kiegészítő kellék segítségével még a legerősebb oldalirányú kapás esetén is biztonságosban tudható a horgászbot. A 28mm-es magassággal rendelkező „fülek” 100%-ban megakadályozzák, hogy a készség kifordulhasson a helyéről. Az eredeti hátlap helyére, 4 kis csavarral rögzíthető. A tartozék részét képezi a 4 csavar és egy tartalék tömítés is. A felső részének jobb illetve bal oldalába lévő horonyba tökéletesen beilleszthető a 6x2mm-es mérettel rendelkező Gardner Tritium Max Betalights. Kiváló minőségű, strapabíró műanyagból készül.
Kiszerelés: 1db/csomag
4.980 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Ezzel az ATTx Deluxe Receiver-hez kapható színes lencsével, a vevőegységen lévő led-ek színe egyedivé tehető. A Receiver hátoldalát eltávolítva, az eredeti lencse helyére illeszthető be az ízlésünknek megfelelő színű kiegészítő. Kiváló minőségű, erős és strapabíró műanyagból készült. Tulajdonságainál fogva ellenáll a napfény káros hatásainak. Tartósabb használt esetén is megőrzi élénk színét. Hét színben (kék, zöld, piros, narancs, lila, fehér, sárga) kerül forgalomba.
Kiszerelés: 1db/csomag
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Clear/white (áttetsző/fehér)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Blue (kék)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Red (piros)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Purple (lila)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Green (zöld)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Yellow (sárga)
490 Ft
 
darabszám:
V2 ATTx Deluxe Receiver Spare Coloured lens (lencse) Szín:Orange (narancs)
490 Ft
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs Neoprene Case és ATTs Neoprene Case Gold Embroidered az ATTs elektromos kapásjelzőhöz gyártott neoprén védőtok. A kiváló minőségű, könnyű, fekete színű neoprén anyagból készült „tok”-ok minden esetben megvédik az értékes és drága jelzőket a szállítás során, vagy esetleg más egyéb okokból történő sérülésektől, ütődésektől, karcolásoktól. Rendkívül ötletes tulajdonságuk, hogy az elektromos jelző be és kikapcsolása a védőburkolat lehúzásával és felhelyezésével történik, amit a neoprén szövetbe, egy kis mágnes beépítésével valósítottak meg. Az egyszerűen és gyorsan használható Neoprene burkolatok súlya mindössze 20 gramm. Diszkrét, a már jól ismert hímzett ATT emblémával kerülnek forgalomba. Az Advanced Technology Tackle mindkét típusú jelzőjéhez (ATTs Silent Alarm, ATTs Underlit Wheel Alarm) egyaránt kompatilibisek.
ATTs Neoprene case Gold Embroidery (neoprén tok ATT jelzőkhöz fekete színű hímzett logóval)
3.490 Ft
 
darabszám:
ATTs Neoprene case Gold Embroidery (neoprén tok ATT jelzőkhöz arany színű hímzett logóval)
3.490 Ft
 
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Tartalék gumi tömítés ATTs, ATTs Underlite és ATTs Crystal Underlite elektromos kapásjelzőkhöz.
Kiszerelés: 1db/csomag
980 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTx Deluxe Receiver-hez és az ATTx Crystal Deluxe Receiver-hez tervezett kiváló minőségű, elegáns és praktikus műbőr védőtok. Kemény és tartós külső borítással, valamint bélelt belső résszel rendelkezik. Az elején egy kis műanyag „ablakot” is elhelyeztek, így kapás esetén a világító led, tökéletesen látható. Okos tervezésének köszönhetően tépőzáras övtartóval látták el. Egy erős és műanyag csat segítségével akár még fel is akasztható. Pontos varrási illesztésekkel, tépőzárral nyitható-zárható fedéllel és igényes kialakításban kerül forgalomba. Az ATT fejlesztői szerint használata elengedhetetlenül szükséges, mert minden esetben megvédi az értékes vevőt az esetleges sérülésektől.
4.590 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTx Deluxe Receiver-hez és az ATTx Crystal Deluxe Receiver-hez tervezett kiváló minőségű, elegáns és praktikus, vevőegységekhez készített asztali tartó, amelyet legegyszerűbben egy kis asztalkára (Bivvy Table) vagy akár a vödörre is helyezhető. Előnye, hogy a vevő minden esetben sík felületen kerül elhelyezésre. A kiváló minőségű gumiból készült kiegészítő minden esetben maximális tapadást biztosít a felületeken.

(A képen látható vevőegység csak illusztráció, nem része a terméknek !)
2.490 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
Az ATTs jelzőkhöz kapható tartalék műanyag védőburkolat. A kapásjelzőhöz tökéletesen illeszkedő védőburkolat mindhárom típushoz kompatilibis (ATTs Silent Alarm, ATTs Underlit Wheel Alarm és ATTs Crystal Underlit Wheel Alarm). A puha, de még is strapabíró műanyag tok óriási segítséget jelent akkor, ha az eredeti burkolat valamilyen oknál fogva megsérül, vagy esetleg elveszik. A kiegészítő mindenképpen szükséges, mivel az alsó részébe épített mágnes segítségével kapcsolható be illetve ki az elektromos jelző. ( A burkolat eltávolításával.)
2.550 Ft
darabszám:
   
Úszó, horog, kapásjelző Kapásjelző Elektromos kapásjelző
ATTs Silent Alarm, ATTs Underlit Wheel Alarm és ATTs Crystal Underlit Wheel Alarm kapásjelzőkhöz készült javítókészlet.
Tartalma:
- 2db tengely a mágneses görgőkhöz
- 8db csavar az összeszereléshez
- 2db anya, a kereszttartóhoz való rögzítéshez
- 2db tömítés
- 1db ATT csavarhúzó
3.590 Ft
darabszám:
   
Ruházat, szék, táska Táska, botzsák, száktartó Kapásjelző, swinger, kamera, csúzli, telefon táska
Az ATTx Deluxe Receiver-hez és az ATTx Crystal Deluxe Receiver-hez tervezett kiváló minőségű, elegáns és praktikus műbőr védőtok. Kemény és tartós külső borítással, valamint bélelt belső résszel rendelkezik. Az elején egy kis műanyag „ablakot” is elhelyeztek, így kapás esetén a világító led, tökéletesen látható. Okos tervezésének köszönhetően tépőzáras övtartóval látták el. Egy erős és műanyag csat segítségével akár még fel is akasztható. Pontos varrási illesztésekkel, tépőzárral nyitható-zárható fedéllel és igényes kialakításban kerül forgalomba. Az ATT fejlesztői szerint használata elengedhetetlenül szükséges, mert minden esetben megvédi az értékes vevőt az esetleges sérülésektől.
4.990 Ft
darabszám:
   
1
 
Kosarának tartalma
AZ ÖN KOSARA ÜRES.
Válasszon termékeket!

Hal.huPont

Regisztráljon vagy lépjen be, hogy gyűjtse és lássa pontjait!

BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:
elfelejtett jelszó
regisztráció
 
IRATKOZZON FEL A HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail cím:
 
 

TERMÉKAJÁNLÓ

Delphin 3D Ponty szönyeg
régi ár: 2.010 Ft
1.795 Ft


Dam Quick SLS 570FD orsó
7.300 Ft


Prologic Road Sing polár sapka
régi ár: 1.990 Ft
1.690 Ft


Energo Team Camor Led-es Elemlámpa karabinerrel
régi ár: 1.350 Ft
790 Ft


Delphin Dravec Quick táska
régi ár: 1.782 Ft
1.495 Ft


Energo Team salmo szett 3 +FR7DR OC
régi ár: 9.510 Ft
5.990 Ft


Nevis Profi pergető szett
régi ár: 16.500 Ft
11.890 Ft


Nevis Profi feeder szett
régi ár: 23.500 Ft
18.900 Ft


Prologic Heritage Thermo B&B nadrág
régi ár: 24.990 Ft
19.990 Ft


Nevis Integra Feeder orsó
régi ár: 15.990 Ft
12.350 Ft

 

 

ugrás a lap tetejére

Készítette: Art Design Media